Bedrijfsuitje & Teambuilding Zeilen

Bedrijfsuitje & Teambuilding Zeilen

Zeilen

MAPH heeft verschillende gezellige zeilprogramma’s voor je klaar staan, die tot in de puntjes zijn verzorgd vanuit verschillende Nederlandse afvaarthavens. Of het nou op de Friese meren is of op het IJsselmeer! Wat is er nou heerlijker dan de wind door je haren te voelen en met volle teugen te genieten van het water en de natuur? De zeilprogramma’s zijn volledig aan te passen aan elke groepsgrootte en elk gewenste niveau.

De deelnemers gaan, met een prachtige zeilboot, het water op om een prachtige tour maken. Hijs de zeilen! Je kunt zorgeloos relaxen op het dek van een hapje en een drankje. Het zeilevenement zal voor iedereen een bevredigende ervaring bieden. Ben je nou iets actiever ingesteld? Steek met je collega’s de handen uit de mouwen en leer onder begeleiding van een schipper zeilen. Aan boord van het schip is voor iedereen op elk moment wel wat te doen. Zeilen is een prachtige teamervaring en prima lichaamsbeweging. Een klassieker onder de groepsactiviteiten en met een verdomd goeie reden.

Het zeilprogramma is bij uitstek geschikt om te combineren met diverse leer, doe en demo-activiteiten. Zo maak je van het zeilprogramma een nog uniekere op maat gemaakte beleving.

MAPH Factor          

Wat is de MAPH Factor?

Eline Oude Geerdink Eline helpt je graag verder!

Neem direct contact op via 0541 72 88 60 of info@maph.nl