BBQ Workshop en Cursus op Locatie

BBQ Workshop en Cursus op Locatie

BBQ-Smoker workshop

Altijd al een ware grillmaster willen zijn? Met onze BBQ-Smoker workshop wordt het werkelijkheid! Grillen is hot! We leren je alle fijne kneepjes van het vak en geven handige tips.

De workshop wordt verdeeld in drie delen. We beginnen met een stukje theorie waar we je alles uit leggen over onze Oklahoma BBQ Smoker en je verrast wordt door allerlei nieuwe bereidingstechnieken. Wist jij bijvoorbeeld dat je ook kan stomen op deze Smoker of zelfs een heerlijke appeltaart hierin kan bereiden? En heb jij ooit gehoord van een papillot? Wij leren het je! Tijdens dit gedeelte laat onze grillmaster je een aantal kleine gerechtjes proeven. Vervolgens is het tijd om zelf de handen uit de mouwen te steken. In groepen gaan jullie aan de slag met het bereiden van verschillende gerechten. Daarna is het natuurlijk tijd om met z’n allen aan tafel te gaan en te gaan genieten van jullie eigen 4-gangen diner.

Barbecue’en is een activiteit voor iedereen waar ontspanning, plezier en gezelligheid voorop staat! Het is een toffe activiteit om je collega’s beter te leren kennen of om even alle werkstress te vergeten! We kunnen de BBQ workshop overal laten plaatsvinden, ook bij jullie op de bedrijfslocatie.

Na deze workshop kun je pas echt indruk maken op al je collega’s, familie en vrienden!

 

 

MAPH Factor          

Wat is de MAPH Factor?

Anne Willemsen Mogelijkheden bespreken? Bel Anne!

Neem direct contact op via 0541 72 88 60 of info@maph.nl