Relatieprogramma’s

Relatieprogramma’s

Van avontuurlijke personeelsreis tot betoverende bedrijfsopening

MAPH organiseert spetterende belevingen voor ondernemingen. Dit kan bijvoorbeeld een bedrijfsuitje, een uitbundige opening, een jubileum, een relatiedag of een bedrijfsfeest zijn. MAPH coördineert en faciliteert het volledige programma en nemen alle zorgen uit handen, terwijl jij geniet. Door jouw behoefte en onze expertise optimaal met elkaar te matchen, zorgen wij voor een evenement op maat, waar nog lang over zal worden nagepraat.

MAPH Factor          

Wat is de MAPH Factor?


Entertainment programma’s

Een keer iets leuks doen met het team? Bij deze relatieprogramma’s staat het maken van plezier voorop en zorgt ervoor dat de intern betrokkenen een fijne tijd beleven. MAPH maakt van elk bedrijfsfeest, jubileum of elke personeelsreis of opening een onvergetelijke ervaring.

Business programma’s

Voor relatieprogramma’s, die gericht zijn naar de buitenwereld, biedt MAPH een breed arsenaal aan mogelijkheden. Onze zakelijke programma’s tonen jouw ambitie op een originele en professionele wijze aan klanten en relaties. Denk hierbij aan klantincentives, productpresentaties, relatiedagen, jubilea en bedrijfsopeningen.

Neem direct contact op via +31 541 570 340 of info@maph.nl