Bedrijfsfestival

Bedrijfsfestival

Een mijlpaal op een betoverende manier vieren?

Wat dacht je van een eigen festival! Een MAPH-bedrijfsfestival is gegarandeerd een originele en spetterende happening. Zet het personeel in het zonnetje, vier een jubileum op een onvergetelijke wijze en laat een verpletterende indruk achter met dit geweldige evenement. Festivals zijn geweldig vanwege de ongedwongen sfeer en dat er voor iedereen iets te beleven valt. Het biedt een spectaculaire ervaring voor lekkerbekken, muziekgekken, waaghalzen, feestvarkens en alles wat daar tussenin zit.

Hoe ziet zo’n bedrijfsfestival er precies uit? Dat is aan jou, the sky is the limit! MAPH realiseert bedrijfsfestivals op elke plek, zowel overdekt als in de open lucht. Wij toveren elke locatie om tot een prachtig festivalterrein dat voldoet aan alle wensen. Natuurlijk voeren we de huisstijl van het bedrijf hierin volledig door en zorgen we voor de juiste sfeer. De concrete invulling van het festival en inrichting van het terrein doen we in overleg met jou. MAPH verzorgt het hele programma, boekt de beste artiesten en zorgt voor het juiste entertainment. Ook zaken als techniek, op- en afbouw, horeca en communicatie nemen wij voor onze rekening.

We hebben ruime ervaring met het organiseren van op maat gemaakte bedrijfsfestivals. Zo trakteerde Cogas haar personeel op een tintelende wereldreis en had Hoogvliet zijn eigen variant op de Zwarte Cross. Check onze cases voor meer informatie en laat je inspireren.

Eén ding kunnen we je alvast zeggen; wij maken deze dag onvergetelijk! Waarom zou je naar een festival gaan wanneer je het festival ook naar jou kan laten komen.

Neem direct contact op via 0541 72 88 60 of info@maph.nl