Belevingsconcept

Belevingsconcept

Van vette festivals tot aangename nieuwjaarsgala’s.

Een belevingsconcept, een term die langzaam aan populariteit wint. Wat is een belevingsconcept nu eigenlijk? Onder belevingsconcept verstaan wij alles wat er nodig is om jouw gasten een unieke ervaring te bieden. Deze unieke concepten worden voorzien van een MAPH-saus die wordt samengesteld door de wensen van jou en de expertise van ons. Het resultaat is een happening waar je je vingers bij af zult likken. Beloofd!

Bij een belevingsconcept staat de beleving natuurlijk centraal. Of het nou de beleving is van je klanten, of de beleving van je werknemers. Wij zorgen er op alle aspecten voor dat jouw evenement een bijzondere ervaring wordt. Hoe wil je dat je gasten het evenement ervaren? Wij gaan het gesprek met je aan, om in kaart te brengen wat je belangrijk vindt voor jouw eigen evenement.
Staat het eten en drinken centraal binnen jouw belevingsconcept? Vind je de muziek of de decoratie het belangrijkste, of juist het randentertainment met activiteiten?

Onze ervaren regisseurs laten hun creativiteit los op jouw unieke wensen zodat er een uniek belevingsconcept uitkomt, volledig aansluitend op jouw vraag.

Wij nemen je mee aan de hand. MAPH organiseert, faciliteert en coördineert van begin tot eind jouw project. Jouw ambitie en doelstelling staan hierin centraal! Wij zorgen ervoor dat je verwachtingen ruimschoots zullen worden overtroffen.

Benieuwd welk concept bij jou past?

Neem direct contact op via 0541 72 88 60 of info@maph.nl