Fields of Joy festival

Fields of Joy festival

Sharing good vibes

Op 6 juli 2019 vieren we onze vijfde editie van Fields of Joy op het Hulsbeek in Oldenzaal. Fields of Joy staat voor good vibes, good food & good music. Hét festival waarin al je zintuigen worden geprikkeld. Onze jubileumeditie belooft extra tof te worden!

Bij de aftrap in 2015 trok het evenement 5.500 bezoekers. Tijdens de laatste editie in 2018 steeg het aantal bezoekers naar meer dan 10.000 en deze groei zetten we ook dit jaar door.

Laat je door ons verrassen met de betere bands, de tofste dj’s en andere nationale en internationale topacts. Je komt ze allemaal tegen op Fields of Joy! Het festivalterrein is er eentje om in te lijsten, het Hulsbeek is een prachtige omgeving. Aan de rand van het water, kun je met je voeten in het zand genieten van alles wat er om je heen gebeurt.

Bekijk de line-up, de aftermovies van de vorige edities en bestel je tickets!

Met je bedrijf, afdeling of team naar Fields of Joy?

Wij bieden bedrijven de kans om tegen een gereduceerd tarief tickets aan te schaffen. Voor slechts €35 per werknemer ben jij een baas van een werkgever! Voor kinderen van 0-18 jaar zijn er kindertickets verkrijgbaar voor € 15. Wil je hierbij alvast munten aanschaffen, ook dat kan. Als je nu je munten besteld krijg je 11 munten voor de prijs van 10, voor slechts €27.

Enthousiast geworden? Meld je aan of neem vrijblijvend contact met ons op via info@fieldsofjoyfestival.com of bel 0541 – 745 005 voor meer informatie of voor het bestellen van meer dan 25 tickets. Per bedrijf kan 1 keer een bestelling gedaan worden.

Sponsor worden?

Samen met onze ambitieuze partners groeien we tot grote hoogte en scheppen wij elk jaar weer een memorabele ervaring. Dit jaar vieren we ons 5-jarig bestaan en uiteraard gaan we hiervoor groots uitpakken! Dat betekent veel exposure, veel media-aandacht én we verwachten meer bezoekers dan ooit. Als sponsor van Fields of Joy ondersteun je niet alleen het leukste familie-festival van Twente, ook komt je bedrijf herhaaldelijk op een positieve manier bij diverse doelgroepen onder de aandacht.

Bekijk de diverse sponsormogelijkheden en wil je meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via info@fieldsofjoyfestival.com of 0541 – 745 005 . We denken graag met je mee.

MAPH Factor          

Wat is de MAPH Factor?

  • Opdrachtgever Stichting Good Heavens!
  • Gelegenheid Festival
  • Type beleving Publieksbeleving
  • Deelnemers 10.000
  • Locatie Oldenzaal

Neem direct contact op via 0541 72 88 60 of info@maph.nl