Fields of Joy festival

Fields of Joy festival

Een spectaculaire start van de zomer

De tweede editie van Fields of Joy vond plaats op zaterdag 16 juli 2016. Op het terrein was plaats voor bijna 8000 festivalgangers, dit was een sterke groei ten opzichte van 2015. De line-up bestond uit Dotan, Di-rect, Typhoon, 2Unlimited, Benny Rodriques, Broederliefde en Extince, en nog meer dan 60 andere artiesten.

Het festival was bedoeld voor alle leeftijden en fans van de meest uiteenlopende muziekgenres: van snoeiharde techno-platen tot pompende R&B-songs; van ruige rocknummers tot de mooie liedjes van singer-songwriters. Fields of Joy bood meer dan alleen muziek; zo kon je struinen over de Local Sunday Market en konden de lekkerbekken hun honger stillen bij één van de twintig foodtrucks. Geen slappe evenementenfrietjes maar een échte ambachtelijke lekkere hap. Kiekeboe Kinderparadijs bood een speels programma aan, speciaal bedoeld voor de kleintjes.

Bij een Nederlands openluchtfestival is het altijd maar de vraag of de weergoden gunstig gestemd zijn, gelukkig hadden we heerlijk zomers weer! Fields of Joy stond in het teken van zorgeloos genieten van hete muziek, ijskoude drankjes en culinaire hoogstandjes. De derde editie van dit mooie festival vindt plaats op 22 juli 2017, kom je ook?

  • Opdrachtgever Stichting Good Heavens!
  • Gelegenheid Festival
  • Type beleving Publieksbeleving
  • Deelnemers 7.800
  • Locatie Oldenzaal

Neem direct contact op via 0541 72 88 60 of info@maph.nl