The Roadtrip

The Roadtrip

Een MAPH’e race van Twente naar Sziget

De bonte stoet van oude DAF-busjes, cabrio’s en fraai beschilderde kunstwerken had één gezamenlijk doel; in een week tijd van Twente naar het festival Sziget in Boedapest rijden. Een epische en gekleurde karavaan van 18 bijzondere voertuigen die, op een weg vol hindernissen, door vijf landen zou gaan trekken. Een gestoorde route die de snelwegen mijdt; een unieke race waarin alleen het recht van de gestoordste en de meeste afgelegen kilometers geldt! Elke bestemming moest binnen een bepaald tijdslimiet worden behaald, deze unieke happening werd volledig door MAPH georganiseerd.

Lange dagen, idiote nachten en veel alcohol

Een krankzinnig konvooi, waar alleen echte mannen en vrouwen onderdeel van uitmaakten, trok van camping naar camping. Van een moordende concurrentie was weinig sprake; de teams deelden hun biertjes en hielpen elkaar met het opzetten van tenten om zodoende de verblijfplaatsen al snel om te toveren tot een kleurige rallystickerenclave. Het was een bizarre koers gevuld met motorpech, omwegen langs dorpen die niet op de TomTom te vinden waren, zeer weinig slaap en een forse afstraffing van Moeder Natuur tijdens een paar zware hoosbuien. Gelukkig lieten de deelnemers zich niet uit het veld slaan en was er ook alle ruimte voor obscure feestjes, hilarische verkleedpartijen en heel erg veel alcohol, echt heel veel. Van het kampvuur in Praag tot het aftandse nachtleven van Siofok. Om zich in de ochtend weer te melden voor de volgende etappe, de Roadtrip stopte voor niemand!

Finish in Sziget

Compleet doorweekt en met een kater ter grootte van een leeuw, racete het konvooi op de slotdag naar de eindbestemming Sziget. De toeristische route, waar meer kilometers te scoren waren, werd massaal genegeerd en over de tolwegen werd de eindbestemming binnen anderhalf uur bereikt. Langzaam druppelden de teams binnen op het prachtige festivalterrein, waar de winnaar bekend werd gemaakt. De jongens en meisjes van Roadilicious hadden de meeste kilometers van iedereen gereden omdat ze geen enkele challenge hadden overgeslagen. Chapeau! Na een groepsfoto was de Roadtrip ten einde. De 18 teams konden terugkijken op een zinderende tocht die zijn gelijke niet kende. Een perfecte basis voor de afterparty van de Roadtrip, die een week duurde en beter bekend staat als het Sziget Festival.

MAPH Factor          

Wat is de MAPH Factor?

Neem direct contact op via 0541 72 88 60 of info@maph.nl