Evenementeninspiratie

Evenementeninspiratie

MAPH versterkt beleving door te consulteren en te inspireren

Een tot de verbeelding sprekend evenement, die elke verwachting overtreft; een unieke ervaring wordt waar nog lang over zal worden nagepraat. Dat is natuurlijk de droom van elke organisator. Wil je deze droom uit laten komen? MAPH denkt graag met je mee.

Hoe maken we het evenement onvergetelijk? Wat komt er allemaal kijken bij het organiseren van een evenement? Hoe organiseer je efficiënt? Wat vindt jouw doelgroep helemaal het einde? Op dit soort vragen hebben wij antwoorden! Met onze jarenlange ervaring, frisse blik en creatieve expertise, bieden wij een inspirerende en verrassende meerwaarde bij de conceptvorming of organisatie van jouw evenement. Als bewegers van beleving, stemmen wij jouw behoefte en onze expertise op een naadloze manier op elkaar af.


Eventconsulting

Bij het organiseren van een evenement komt nogal wat kijken. Loop je in het proces ergens tegenaan? Heb je behoefte aan een frisse blik van buitenaf? Of wil je een sparringpartner die verstand heeft van zaken? MAPH adviseert op maat; geen beleving is immers gelijk!

Wij matchen jouw behoefte met onze expertise. Zo brengen wij elk evenement naar een hoger niveau en maken wij ideeën en concepten inzichtelijker. Hoe dan? MAPH verheldert jouw ambitie tijdens een inspirerende brainstormsessie. Daarnaast versterken wij bestaande plannen of bieden wij volledig nieuwe inzichten met ons creatieve inlevingsvermogen. Al wat verder in het proces en behoefte aan een klankbord? Kom je idee bij ons presenteren! Wij luisteren kritisch en geven feedback. Welke rol wij als consultant moeten aannemen, is aan jou.

Eventconcepting

Ben je op zoek naar een inspirerend idee of daverend concept? Dat komt mooi uit! Naast bewegers van beleving, zijn wij ook architecten van beleving. MAPH kan nieuwe unieke concepten voor je bedenken of een bestaand concept verrijken met de MAPH-factor.

MAPH heeft jarenlange ervaring met het bedenken van creatieve concepten en groot netwerk opgebouwd. Met dit als basis, brengen wij jouw behoefte tot leven.  Wanneer deze behoefte duidelijk in kaart is gebracht, kunnen we jouw ambities en dromen, op het gebied van evenementen, werkelijkheid maken. Wedden dat wij iets gaafs voor je kunnen bedenken?

Neem direct contact op via 0541 72 88 60 of info@maph.nl