DRV Goes personeelsreis

DRV Goes personeelsreis

Personeelsreis Luxemburg

Om de 4 jaar gaat het personeel van DRV Goes op reis naar de meest uiteenlopende steden in Europa. Dit jaar heeft MAPH de reis mogen organiseren met een groep bestaande uit 113 personen naar de prachtige artistieke en levendige stad Luxemburg!

Op vrijdag ochtend vertrok de groep met luxe touringcar. Eenmaal aangekomen werd het weekend afgetrapt met een welkomstwoordje van 1 van onze regisseurs.
DRV had de spirit al snel te pakken en vertrok ‘Op Jacht Naar De Mol’ in Luxemburg. Een speciaal ontworpen XXL versie van het spel werd uitgevoerd en daar wordt nog lang over nagepraat! Dit spel combineerde een unieke ontdekkingstocht door de stad met het ontrafelen van een zinderende mysterie. Door de fanatieke samenwerking en veel lol hebben de teams de mol uiteindelijk weten de ontmaskeren.
In de avond werd er een uniek 3-gangen walking diner geserveerd bij verschillende culinaire restaurants. Na een heerlijk dessert werd het tijd voor borrels tot in de late uurtjes!
De volgende dag stonden er verschillende keuze-activiteiten op het programma; mountainbiken of kajakken in het Duitse-Luxemburgs natuurpark en fietsen of de ultieme graffiti experience in de bruisende stad.
Na alle inspanning werd er gezamenlijk geluncht in het centrum waar vervolgens een culturele stadswandeling van start ging met een bezoek aan de beroemde Kazematten. Het weekend werd afgesloten met een uitgebreid diner. Eenmaal in de bus keek iedereen terug op een geslaagde personeelsreis vol vermaak en mooie momenten samen!

Dankzij de uitstekende samenwerking tussen de personeelsvereniging van DRV Accountants en Adviseurs vestiging Goes en het personeel (en de begeleiding) van MAPH heeft ervoor gezorgd dat ca 120 personen een geweldige 2-daagse reis naar Luxemburg hebben gehad. Petje af en super bedankt!

Melvin Simonse – DRV Goes

MAPH Factor          

Wat is de MAPH Factor?

  • Opdrachtgever DRV Goes
  • Gelegenheid Personeelsfeest 2017
  • Type beleving Relatieprogramma
  • Deelnemers 113
  • Locatie Luxemburg

Video

Neem direct contact op via 0541 72 88 60 of info@maph.nl