Groepsactiviteiten

Groepsactiviteiten

Unieke groepsactiviteiten

Op zoek naar een leuke, onvergetelijke groepsactiviteit voor een scherpe prijs? Met onze ruime ervaring in het organiseren en verzorgen van groepsactiviteiten ben je bij MAPH aan het goede adres.

Zo bieden we een breed scala aan groepsactiviteiten voor uiteenlopende gezelschappen. Of je iets zoekt voor een kleine groep van 10 mensen of een compleet verzorgd uitje voor het hele bedrijf, alles is mogelijk.

Iets nieuws leren bij een workshop, of juist de handen uit de mouwen steken bij een van onze doe-activiteiten. Groepsactiviteiten zijn dé manier om jullie teamspirit te versterken en de motivatie van het team te verhogen.

Om je hierin te helpen bieden we de leukste groepsactiviteiten aan in verschillende categorieën: culinair, avontuurlijk, creatief, swingend, gezellig, sportief of spannend. Een avontuur op maat, voor jong en oud, gevuld met gezamenlijke ervaringen die je niet snel zult vergeten! Onze groepsactiviteiten zijn onder te verdelen in drie pijlers:

Met onze verzameling groepsactiviteiten reizen we het hele land door. Overal maken we ruimte om deze toffe activiteiten te organiseren. Denk aan activiteiten als een graffiti workshop, de haka workshop of een kookworkshop om enkele voorbeelden te noemen. Of het nu in een parkje is, een stadscentrum, of op een parkeerterrein naast je werk, wij verzorgen voor jou een onvergetelijke dag!

Hieronder vind je een overzicht van onze populairste groepsactiviteiten.
Vind jouw favoriete groepsactiviteit of neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

MAPH Factor          

Wat is de MAPH Factor?


Neem direct contact op via 0541 72 88 60 of info@maph.nl