Disc Golf & Frisbeegolf

Disc Golf & Frisbeegolf

Frisbee golf

Ben jij op zoek naar een verrassend uitje? Denk dan eens een Frisbee Golf! Bij Frisbee Golf werk je verschillende holes af met een frisbee. De combinatie van frisbeeën en golfen levert geheid hilarische taferelen op.

Ervaar het zelf

Elke hole biedt weer zijn eigen uitdaging want we maken het je natuurlijk niet gemakkelijk. Om bomen heen, onder bruggen door, over het water, elke worp is weer anders. Om nog maar te zwijgen over onverwachte windvlagen. Een frisbee gedraagt zich heel anders dan een golfballetje, en dat ga je merken. Het vereist een heel ander soort stabiliteit.

Het programma

We beginnen de activiteit met het ingooien, om iedereen de frisbee techniek te leren voordat het echte spel begint.  Vervolgens gaan we als groep alle holes af en ontdekken we samen wie de beste is..

Natuurlijk stippelt MAPH een waanzinnig parcours voor je uit. Of dit nou op een bedrijfsterrein, in het bos, in een park of zelfs aan zee is, voor ons is niets te gek. Het parcour voor onze frisbee golf activiteit staat garant voor een knotsgekke route met allerlei verschillende hindernissen, en je moet overal  langs zien te komen.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

MAPH Factor          

Wat is de MAPH Factor?

Neem direct contact op via 0541 72 88 60 of info@maph.nl