Highland Games Bedrijfsuitje & Teambuilding

Highland Games Bedrijfsuitje & Teambuilding

Highland Games

Deze spannende eeuwenoude competitie is ontstaan vanuit het Schotse clansysteem. De highland games zijn van oudsher een heuse krachtmeting voor échte krachtpatsers.

Om ook in Nederland iedereen kennis te kunnen laten maken met de highland games, hebben we de spelonderdelen iets aangepast. Zo zijn onze Highland Games niet uitsluitend bedoeld voor sterke mannen met volle baarden. Iedereen kan meedoen met deze meeslepende spelen!

Een actief programma

De clanleiders, te herkennen aan traditionele Schotse kilt en een clanvlag, nemen de teams op sleeptouw. Bereid je voor op een gevarieerd en sportief evenement van kracht- en behendigheidsproeven. Enkele onderdelen die bij de highland games aanbod komen zijn boomstamestafette, kei-stoten, touwtrekken enhamerslingeren.

Waan jezelf in Schotland

Waan jezelf voor een dag in het ruige en gure Schotse landschap. De Highland Games is een zinderende strijd waar uiteindelijk maar één clan zal zegevieren! Naderhand is er natuurlijk de mogelijkheid om, moe en voldaan, een heerlijke whisky uit de Highlands te proberen onder het genot van doedelzakmuziek om het Schotse sfeertje af te maken.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

MAPH Factor          

Wat is de MAPH Factor?

Neem direct contact op via 0541 72 88 60 of info@maph.nl