Rally rijden met klassieke auto’s

Rally rijden met klassieke auto’s

Rally rijden

Een autorally organiseren? Of je nu houdt van Kevers, Eenden, Dafjes of Mini’s, wij bieden een ruime keuze uit prachtige oldtimers om een onvergetelijk ritje mee te maken. Zet een stap terug en beleef lang vervlogen tijden met onze klassieke autorally. De ronkende motoren van deze gave oldtimers zorgen voor een glimlach op ieders gezicht.

Een prachtige route

Met deze klassieke oldtimers gaan we op een prachtige route rally rijden. Samen leggen we de route vast, bepalen we een roadbook en denken we van tevoren na over de mooiste plekken om even te stoppen. Afhankelijk van jullie wensen kunnen we gedurende de route meerdere opdrachten bedenken. De uiteenlopende vragen zorgen voor extra afwisseling onderweg. De route en de opdrachten passen we aan afhankelijk van het niveau van de deelnemers.

  • Een klassieke autorally op maat
  • Prachtige route’s
  • Geschikt voor jong en oud

Beleef de droom

Bereid je voor op een dag ongegeneerd rally rijden en genieten in een klassieke auto terwijl je door het pittoreske, Nederlandse landschap rijdt. Een droom van vele auto-liefhebbers, die MAPH gaat helpen uitkomen.

Tip: de klassieke autorally is te combineren met een groot aanbod van creatieve en uitdagende workshops en demonstraties. Op deze wijze wordt het rally rijden nog sprankelender!

Benieuwd naar de mogelijkheden?

MAPH Factor          

Wat is de MAPH Factor?

Neem direct contact op via 0541 72 88 60 of info@maph.nl