Moordspel op Locatie Organiseren

Moordspel op Locatie Organiseren

Murder Game

Een spelletje levend Cluedo in een hedendaagse omgeving, zonder bord. Er is een moord gepleegd en jij moet op zoek naar de dader. Wij kunnen je alvast verklappen dat de barones en de butler onschuldig zijn. Deze zinderende speurtocht bevat een aansprekend scenario en alledaagse personages in een moderne setting. Ben jij de Sherlock Holmes die deze zaak oplost?

Tijdens de zoektocht, verzamel je allerlei sporen die kunnen leiden naar de waarheid. Ook zijn er gesprekken aan te knopen met een stel uitgesproken figuren, met elk hun eigen verhaal en belang. Wat is eigenlijk de schoenmaat van de dader? Heeft die dame met de grote zonnebril een motief? Door de bewijsstukken aan elkaar te linken, ontrafel je langzaam maar zeker het mysterie. De moordenaar zal echter alles op alles zetten om zijn geheim met het graf mee te nemen en speurneuzen op het verkeerde been te zetten. Voor je het weet, ben je op een dwaalspoor gezet en kun je weer bij af beginnen.

Om een extra dimensie aan de spelbeleving toe te voegen, kan er tevens gebruik worden gemaakt van een tablet. Dit maakt het moordspel nog interactiever dan het al is en voegt spelelementen toe zoals geheime GPS-locaties, QR codes en raadselachtige videoboodschappen.

MAPH Factor          

Wat is de MAPH Factor?

Eline Oude Geerdink Eline helpt je graag verder!

Neem direct contact op via +31 541 570 340 of info@maph.nl