Op jacht naar de mol

Op jacht naar de mol

Op jacht naar de mol

Wie is de Mol? We kennen dit spannende spel natuurlijk allemaal van de televisie, maar wist jij dat je het ook als bedrijfsuitje kunt inzetten? Ja, dat kan! Probeer erachter te komen wie jullie bedrijfsuitje probeert te saboteren, tijdens ‘Op jacht naar de mol’.

Hoewel het spel veel overeenkomsten heeft met ”Wie is de Mol”, zijn de regels net even anders. Bij het wie is de mol uitje stuurt MAPH je de stad in, waar je verschillende vragen moet beantwoorden en de meest ludieke opdrachten gaat uitvoeren. Hou je ogen en oren goed open. Je zult al snel merken dat niemand te vertrouwen is, en zeker niet op de kleur van hun ogen. Wie saboteert de boel?

Ben jij er klaar voor?

Op jacht naar de mol is een adembenemende groepsactiviteit bomvol intriges, fysieke uitdagingen, mentale dilemma’s en uitdagende beproevingen. Een uitputtingsslag met onverwachte wendingen. Scoor in teamverband zoveel mogelijk punten met behulp van je boerenverstand en intuïtie. Alleen dan kun je erachter komen wie jullie uitje saboteert, en jacht maken op de mol.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

MAPH Factor          

Wat is de MAPH Factor?

Neem direct contact op via 0541 72 88 60 of info@maph.nl