Op jacht naar de mol

Op jacht naar de mol

Op jacht naar de mol

Wie is de Mol? We kennen dit spannende spel natuurlijk allemaal van de televisie, maar nog niet als bedrijfsuitje. Daar brengen wij verandering in! Probeer erachter te komen wie het uitje probeert te saboteren, tijdens ‘Op jacht naar de mol’. MAPH stuurt je de stad in waar je zult worden onderworpen aan allerlei vragen en ludieke opdrachten. Hou je ogen en oren goed open. Je zult al snel merken dat niemand te vertrouwen is en zeker niet op zijn blauwe ogen.

Verwacht een adembenemende groepsactiviteit bomvol intriges, fysieke uitdagingen, mentale dillema’s en uitdagende beproevingen. Een uitputtingsslag met onverwachte wendingen. Scoor in teamverband zoveel mogelijk punten met behulp van je boerenverstand en intuïtie. Toch blijft die ene vraag: wie is toch die dekselse Mol!?

Dit interactieve spel kan ook met een iPhone worden gespeeld om een extra dimensie aan deze zinderende speurtocht toe te voegen. Het spel wordt nog interactiever door gebruik te maken van geheime GPS-locaties, QR-codes en geheimzinnige videoboodschappen. Helemaal van deze tijd!

MAPH Factor          

Wat is de MAPH Factor?

Eline Oude Geerdink Eline helpt je graag verder!

Neem direct contact op via +31 541 570 340 of info@maph.nl