Rib Boot & Powerboat Varen

Rib Boot & Powerboat Varen

Powerboat varen

Ben je op zoek naar een spectaculaire activiteit op zee? Dan is Rib powerboat varen iets voor jou! Ervaar de snelheid op het water met een razendsnelle Rib-boot! De Rib powerboats halen met gemak 100 kilometer per uur! Ook als je met je collega’s of vrienden een rustigere tour over het water wil maken ben je bij ons aan het goede adres.
Het tempo bepaal je namelijk zelf.

Stap aan boord, hou je vast en geniet. Geniet van het opspattende water, de klappen op de golven en het gebrul van de motoren. De wereld is prachtig vanaf het water!

Een sportieve activiteit

Scheren over het water met een powerboat is een overweldigende beleving en zorgt gegarandeerd voor de nodige adrenaline. Deze intense activiteit laat gegarandeerd een onvergetelijke indruk achter. Een actief uitje als powerboat varen is te organiseren vanaf diverse aanlegsteigers door het land en is geschikt voor iedereen, jong en oud. Wij doen er alles aan om van jouw uitje een onvergetelijke ervaring te maken.

Een personeelsuitje op maat

Organiseer je een personeelsuitje en wil je naast het varen op onze powerboats nog andere activiteiten doen? Als bewegers van beleving denken we graag met je mee, en stellen een programma samen dat naadloos aansluit op jouw wensen.

Zo kun je het powerboat varen combineren met een helikopter dropping voor de spanning. Daarnaast bieden we verschillende workshops, zoals de graffiti workshop en de haka workshop waarmee je jullie dag compleet kan maken.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

MAPH Factor          

Wat is de MAPH Factor?

Neem direct contact op via 0541 72 88 60 of info@maph.nl