Pubquiz

Pubquiz

Pubquiz organiseren

Altijd al eens willen weten wie van jullie nu de slimste is? Kom erachter tijdens onze Pubquiz! De pubquiz heeft de laatste jaren aan populariteit gewonnen en wordt in menig kroeg door jong en oud fanatiek gespeeld.
Het is dé kans om in teamverband te laten zien wie van jullie de slimste is!

Vragen voor iedereen

Bij de MAPH pubquiz stellen we vragen over uiteenlopende onderwerpen. Zo testen we onder andere jullie topografische kennis, jullie kennis van merken en natuurlijk zijn we benieuwd naar jullie algemene kennis van de Nederlandse geschiedenis. Vragen over muziek en de geschiedenis van de muziek behoren uiteraard ook tot de mogelijkheden.

Gelukkig sta je er niet alleen voor. Jullie gaan in teams de strijd met elkaar aan, zo kan ieder teamlid zijn of haar talent benutten en zo het team helpen aan de winst.

De pubquiz als bedrijfsuitje

Een pubquiz is een leuke, interactieve toevoeging aan ieder personeelsfeest of een personeelsdag. We organiseren de pubquiz op vrijwel iedere mogelijke locatie, of het nou in een pub of in de kantine is. Is het weer ons goedgezind, dan kunnen we de pubquiz organiseren op het terras, midden in de zon. Doe goed je best, op de winnaars wacht een mooie prijs..

Benieuwd naar onze pubquiz?

MAPH Factor          

Wat is de MAPH Factor?

Neem direct contact op via 0541 72 88 60 of info@maph.nl