Segway Rijden – Bedrijfsuitje

Segway Rijden – Bedrijfsuitje

Segway rijden

Segways, je hebt ze vast wel eens voorbij zien rijden. Een Segway PT, in de volksmond Segway, is een elektrisch aangedreven vervoersmiddel. De bestuurder van de Segway bestuurt door het verplaatsen van lichaamsgewicht. Zo kan de bestuurder naar voren leunen om de Segway voorruit te laten rijden, of achteruit leunen om de Segway naar achteren te laten rijden.

De segways behoren inmiddels tot het straatmeubilair van grote Europese steden zoals Amsterdam of Parijs. Bij onze Segway tour stap je zelf op zo’n hightech transportmiddel en ervaar je zelf de bewegingsvrijheid.

Het programma

Uiteraard beginnen we met een korte toelichting op de segways, de mogelijkheden en meer algemene informatie over het besturen van een segway. Na een gedegen instructieronde gaan we eerst oefenen. Zo krijgt iedereen de gelegenheid kennis te maken met het segway rijden, voordat we met z’n allen op pad gaan. Wanneer iedereen vol zelfvertrouwen zijn balans heeft gevonden, volgt een tour door de omgeving. We bieden de keuze uit verschillende locaties, aarzel dan ook niet om zelf een locatie voor te stellen.

Ervaar het zelf

De Segway-tour is bij uitstek geschikt om te combineren met een personeelsreis in een mooie stad. Zo wordt de tour een unieke belevenis waarin het je nergens aan zal ontbreken. Geniet van de prachtige architectuur die je onderweg zal tegenkomen. Ga je liever niet dwars door een drukke stad? Ook buitenaf is het prachtig toeren met een Segway. Of je nu kiest voor de avontuurlijke zandweggetjes, of de geasfalteerde fietspaden, alles ie mogelijk.

Zelf ook leren segway rijden?

MAPH Factor          

Wat is de MAPH Factor?

Neem direct contact op via 0541 72 88 60 of info@maph.nl