Solex Rijden & Solextocht

Solex Rijden & Solextocht

Solex rijden

Op zoek naar een ontspannen uitje buiten de deur? Overweeg dan eens de Solextocht. Voor veel mensen is het solex rijden een activiteit verpakt in nostalgie. Zo hadden veel mensen vroeger een Solex in hun bezit, een van de redenen waarom het Solex rijden zelfs vandaag nog zo’n populaire groepsactiviteit is.

Een ontspannen tocht

Beleef lang vervlogen tijden en relax op de Solex. Want dat de Solextocht ontspannen is, dat staat vast. Verken het prachtige landschap op deze klassieker onder de brommerfietsen en geniet van de omgeving. In Nederland zijn genoeg prachtige groene plekjes, je moet ze alleen weten te vinden.

Gelukkig hoef jij je daar niet druk om te maken, omdat wij de hele route van tevoren voor je vastleggen. Zo kun jij genieten van het Solex rijden en de natuur, zonder je zorgen te hoeven maken. Natuurlijk is er alle tijd om onderweg te stoppen voor een hapje en een drankje.

Beleef het nu

De Solex Tour is daarnaast bij uitstek geschikt om te combineren met een van onze workshops, doe-activiteiten of demo-activiteiten. Zo maak je van elk personeelsuitje een spannende en unieke reis met voor ieder wat wils. Vergeet niet een lange leren jas plus een leren muts mee te nemen, dat zorgt gegarandeerd voor vette foto’s bij jullie unieke solextocht!

Samen met je collega’s of vrienden solex rijden?

MAPH Factor          

Wat is de MAPH Factor?

Neem direct contact op via 0541 72 88 60 of info@maph.nl