Escape City Challenge

Escape City Challenge

Escape City Challenge

De escape city challenge is een avontuurlijk, grappig en vooral spannend spel gespeeld midden in de stad.
Je kunt deze game zien als een escape room, maar dan op straat, midden in de stad! Per team hebben jullie anderhalf uur de tijd om uit de stad te ‘ontsnappen’. Ontsnappen is echter niet zo makkelijk als het lijkt..

Om uit de stad te ontsnappen zul je namelijk raadsels en puzzels moeten oplossen. Niks ligt voor de hand en let op, tips en hints komen van alle kanten. Ga extreem oplettend te werk en sleep je team naar de winst.

Hoe werkt het?

Escape city wordt gespeeld met behulp van een tablet en een escape bag. Tijdens het spel zijn jullie constant in contact met de game master, die jullie goed in de gaten houdt. Net als bij de reguliere escape rooms kun je de game master vragen stellen om je te helpen sneller te ontsnappen. De game master geeft je tips, maar zal je niet zonder meer helpen om uit de stad te ontsnappen..

De escape city challenge is zowel in kleine als grote groepen te spelen, en zorgt voor een gezonde portie spanning voor jong en oud. Of je nu op zoek bent naar een personeelsuitje voor een groep collega’s, of met je vrienden een ontsnappingspoging wil wagen, deze game is er uitermate geschikt voor. Bereid je voor op een groots avontuur, midden in de stad!

Benieuwd naar onze escape city challenge?

MAPH Factor          

Wat is de MAPH Factor?

Neem direct contact op via 0541 72 88 60 of info@maph.nl