City golf & urban street golf

City golf & urban street golf

Urban Golf

Maak kennis met Urban Street Golf, city golf of straatgolf. Voor deze toffe activiteit verruilen we de golfbaan voor de meest ondenkbare locaties. Een park om de hoek of dwars door de straten van een grote stad! De naam zegt het al, een potje golfen op straat. We beginnen deze activiteit met het doorlopen van de basistechnieken van het golfspel. Zo weten we zeker dat iedereen goed voorbereid is om de sterren van de hemel te spelen.

Belangrijk om op te merken is dat urban golf voor zowel beginnende als ervaren golfers geschikt is.
Bij Urban street golf zijn de traditionele holes namelijk vervangen door aparte doelwitten die geraakt moeten worden om verder te kunnen spelen. De locatie waar je speelt zal dan ook voor grote verassingen zorgen. Het is zelfs mogelijk om rondom je bedrijfslocatie een parcours uit te zetten. Zo maak je op een wel heel bijzondere wijze kennis met je bedrijfslocatie.

Waar je ook speelt, er volgt een hilarische tocht door de straten die in zo min mogelijk slagen volbracht moet worden. Maak van iedere locatie een golfbaan en geniet als nooit tevoren. Urban Street Golf is een gegarandeerde ‘hole in one’!

Benieuwd naar de mogelijkheden?

MAPH Factor          

Wat is de MAPH Factor?

Neem direct contact op via 0541 72 88 60 of info@maph.nl