Yukigassen

Yukigassen

Yukigassen

Ooit gehoord van yukigassen? Yukigassen lijkt op een sneeuwballengevecht, maar dan net even anders. We leggen het graag even uit.  Yukigassen is een sport die jaren geleden uit Japan is over komen waaien, en is eigenlijk gewoon een sneeuwballengevecht met spelregels.

Ook in Nederland

Nu ligt er in Nederland vrijwel nooit sneeuw maar gelukkig kan Yukigassen het hele jaar door, waar je maar wil. Maakt niet uit welk seizoen het is. Dus wil je een episch verfrissend sneeuwballengevecht middenin de zomer onder de brandende zon, op eigen terrein? Geen enkel probleem!

Beleving op maat

De deelnemers van bij het yukigassen worden in teams verdeeld, die het tegen elkaar gaan opnemen. De vlag van de tegenstander, die moet je zien te veroveren! Bereid je voor op een weergaloze strijd waarin de sneeuwballen je om de oren zullen vliegen.

Zelfs de meest rigide kantoorklerken zullen transformeren in fanatieke strijders bij deze beleving op maat! Yukigassen is dan ook een ideale manier om die ene bijdehante stagiaire eens terug te pakken voor die kop lauwe koffie zonder suiker.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

MAPH Factor          

Wat is de MAPH Factor?

Neem direct contact op via 0541 72 88 60 of info@maph.nl