Zeepkistenrace

Zeepkistenrace

Zeepkistenrace

Ben jij creatief en technisch onderlegd? Dan is de zeepkistenrace echt iets voor jou! De zeepkistenrace lijkt heel erg op Ook de echte onderhandelaars in je team kunnen hier hun energie kwijt. Met alleen een bestaand onderstel gaan jullie aan de slag om zelf een echte zeepkist te bouwen. Hier zijn zowel technici als onderhandelaars bij nodig, om het maximale resultaat te behalen.

De zeepkist

Een zeepkist is een zelfgemaakt voertuig zonder motor. Je kent het misschien wel van de jaarlijkse Redbull zeepkistenrace. Alle onderdelen van de zeepkist moeten jullie apart aanschaffen in de speciaal daarvoor geplaatste winkel. Elk team start met hetzelfde bedrag aan MAPH-dollars en daarmee kopen jullie je wielen, het stuur en andere onderdelen. Vergeet niet te onderhandelen, je hebt namelijk maar een beperkt aantal MAPH-dollars!

Race en win

De zeepkist wordt op twee manieren gejureerd: het mooiste ontwerp en de snelste racetijd. Het is dus belangrijk om noodzakelijke onderdelen aan te schaffen en daarnaast je zeepkist zo goed mogelijk te versieren.

De winkel ligt vol met onderdelen, versieringen en zelfs ontwerpen voor de kist. Je hebt niet alleen goede onderdelen nodig, om te winnen heb je ook mooie, passende onderdelen nodig voor jouw zeepkist. Maar tegen welke prijs? Bij de zeepkistenrace is werken in teamverband een must maar kunnen ook de individuele kwaliteiten van teamleden uiterst goed benut worden!

Benieuwd naar onze zeepkistenrace?

MAPH Factor          

Wat is de MAPH Factor?

Neem direct contact op via 0541 72 88 60 of info@maph.nl