Zeskamp

Zeskamp

Zeskamp organiseren

Ben je op zoek naar een sportieve én spannende dag met het voltallige team? Met de zeskamp stellen wij een programma voor je samen met de leukste en sportiefste spellen. MAPH zorgt voor een onvervalste verrassende bedrijfssportdag waarin het kweken van teamspirit en het maken van plezier de hoofdrol spelen. Dit levert gegarandeerd een zinderend spektakel op! Wat is er nou lekkerder dan gezellig samen sporten?

Het programma

Een zeskamp organiseren doe je niet zomaar. Zo worden de spelonderdelen samen met jullie bepaald en ingedeeld. Belangrijk uitgangspunt van de zeskamp is dat iedereen mee kan doen en niemand aan de zijlijn hoeft te staan. Zo bieden we onder andere levend tafelvoetbal, een stormbaan, katapult bouwen en schieten, een bungyrun, touwtrekken en een levende sjoelbaan.

Je bepaalt zelf welke onderdelen er aan de zeskamp worden toegevoegd. Op deze manier maken we samen een op maat gemaakte sportdag, met een dikke knipoog naar al je collega’s. Weer eens wat anders dan een potje volleybal of estafetteloop!

Een zeskamp op maat?

MAPH Factor          

Wat is de MAPH Factor?

Sfeerimpressie

Neem direct contact op via 0541 72 88 60 of info@maph.nl