Haka workshop

Haka workshop

Haka workshop

Ken je de wilde kreten, woeste gebaren en gekke bekken van het rugbyteam de All Blacks, voorafgaand aan elke wedstrijd? Deze dans wordt de Haka genoemd, een unieke dans die jij kunt leren door deel te nemen aan onze Haka Workshop. De Haka is een traditionele dans van de Maori-stam uit Nieuw Zeeland. Deze rituele dans wordt ook uitgevoerd bij het verwelkomen van gasten en bij festiviteiten.

Met de Haka Workshop ga je voor een activiteit die een onvergetelijke indruk achterlaat bij je team. Het is zelfs mogelijk om een eigen Haka dans samen te stellen. Of het nou is om het groepsgevoel te versterken, of dat het gaat om een onuitwisbare indruk achter te laten tijdens een opening van een nieuw bedrijfspand of als kick off van een evenement, met de Haka workshop kan het allemaal. Wij veranderen jou en je team van collega’s in intimiderende Maori-krijgers!

Kijk hieronder voor een sfeerimpressie van eerdere Haka Workshops die we hebben verzorgd, of neem contact met ons op om direct de mogelijkheden te bespreken.

MAPH Factor          

Wat is de MAPH Factor?

Anne Willemsen Mogelijkheden bespreken? Bel Anne!

Neem direct contact op via 0541 72 88 60 of info@maph.nl