Workshop bamboe bouwen

Workshop bamboe bouwen

Bamboe Bouwen

Wie denkt dat deze activiteit suf is, heeft het verkeerd! Bamboe bouwen haalt in ieder de technicus naar boven en levert gegarandeerd spannende taferelen op. Tijdens deze teambuildingsactiviteit gaan we in teams aan de slag om het hoogste bouwwerk te maken. Je bouwmateriaal? Bamboestokken en elastieken. Met enkel deze twee materialen moet je binnen de tijd een zo hoog mogelijke toren of piramide bouwen. Je werkt samen naar de top!

Wat is de juiste constructie? Hoeveel elastiek heb je nodig? Je zult je verbazen tegen welke dillema’s je aanloopt bij het bouwen met bamboe. Goede samenwerking met je collega’s is dan ook erg belangrijk als je samen voor de winst gaat.

Het programma bamboe bouwen

Bij aankomst ligt de stapel bamboestokken voor jullie klaar. We bepalen de doelstellingen, wat er gebouwd gaat worden en verdelen de rollen. Bamboe staat bekend als ideaal bouwmateriaal, omdat het niet alleen licht en sterk is maar zich ook gemakkelijk laat verwerken. Het is aan jullie om tijdens deze workshop bamboe bouwen een mooi kunstwerk neer te zetten waar nog jaren over gepraat wordt.

Kijk hieronder voor een sfeerimpressie, of neem direct contact op om de mogelijkheden te bespreken.

MAPH Factor          

Wat is de MAPH Factor?

Neem direct contact op via 0541 72 88 60 of info@maph.nl