Winter BBQ workshop

Winter BBQ workshop

BBQ Smoker Workshop

Met onze bbq workshop toveren we iedereen om tot een ware grillmaster. Grillen is HOT! We leren je alle kneepjes van het vak en geven handige tips die je zelf kunt toepassen bij het barbequen.

We verdelen de bbq workshop in drie delen. We beginnen met een gedeelte theorie; wat kunnen we allemaal met onze bbq, op welke temperaturen grillen we, hoe werkt het allemaal? Iedereen kan het leren, je moet het net even weten.

Tijdens dit eerste gedeelte laat onze grillmaster jullie een aantal kleine gerechtjes proeven, om jullie te helpen de smaak alvast te pakken te krijgen. Denk hierbij aan cooked buikspek tot heerlijk malse runderbavette, in deze barbecue workshop komt het allemaal voorbij.

Tijd voor actie!

Dan is het tijd om de handen uit de mouwen te steken. We gaan nu echt aan de slag! De groep wordt verdeeld en per groep gaan we in tweetallen werken aan een gerecht. We serveren vanavond een 4-gangen diner, geheel door jullie zelf bereidt. Uiteraard bieden onze mensen hulp bij het bereiden van de gerechten.

Leer diverse technieken

Er worden tijdens deze bbq workshop meerdere kooktechnieken toegepast. Zo leren jullie tijdens deze workshop de diverse snijwijzen om het vlees op een goede manier te controleren op kwaliteit, en de beste barbecue technieken om het vlees op een goede manier te bereiden.

Geniet van je eigen creatie

Zodra alles klaar staat kunnen we aan tafel en gaan we de gerechten één voor één uitserveren. De workshop bbq is natuurlijk lekker informeel, om iedereen op z’n gemak te stellen en de mogelijkheid te geven ondertussen ook te genieten van een lekker wijntje of biertje(non-alcoholisch mag natuurlijk ook). Plezier en ontspanning staan voorop en we zullen ons buikje goed rond eten!

Enthousiast?

Kijk hieronder voor een sfeerimpressie van deze workshop, of neem direct contact op om de mogelijkheden te bespreken.

MAPH Factor          

Wat is de MAPH Factor?

Neem direct contact op via 0541 72 88 60 of info@maph.nl