BBQ Smoker Workshop Op Locatie

BBQ Smoker Workshop Op Locatie

BBQ Smoker Workshop

Met onze BBQ Smoker Workshop toveren we iedereen om tot een ware grillmaster. Grillen is HOT! We leren je alle kneepjes van het vak en geven handige tips. We verdelen de workshop in drie delen. We beginnen met een gedeelte theorie; wat kunnen we allemaal met onze smoker, op welke temperaturen grillen we, hoe werkt het allemaal? Tijdens dit gedeelte laat onze grillmaster een aantal kleine gerechtjes proeven. Van slow cooked buikspek tot heerlijk malse runderbavette, in deze barbecue cursus komt het allemaal voorbij.

Aan de slag!

Vervolgens is het tijd om de handen uit de mouwen te steken. We gaan nu echt aan de slag! De groep wordt verdeeld en per groep gaan we in tweetallen werken aan een gerecht. We serveren vanavond een 4-gangen diner, geheel door jullie zelf bereidt. Uiteraard bieden onze mensen hulp met het bereiden van de gerechten. Er worden tijdens deze bbq workshop diverse kooktechnieken toegepast. Zo leren jullie tijdens deze BBQ Workshop de diverse snijwijzen en de beste barbecue technieken.

Zodra alles klaar staat kunnen we aan tafel en gaan we de gerechten één voor één uitserveren. De workshop bbq is natuurlijk lekker informeel, om iedereen op z’n gemak te stellen en de mogelijkheid te geven ondertussen ook te genieten van een lekker wijntje of biertje(non-alcoholisch mag natuurlijk ook). Plezier en ontspanning staan voorop en we zullen ons buikje goed rond eten!

Enthousiast?

Kijk hieronder voor een sfeerimpressie van deze workshop, of neem direct contact op om de mogelijkheden te bespreken.

MAPH Factor          

Wat is de MAPH Factor?

Anne Willemsen Mogelijkheden bespreken? Bel Anne!

Neem direct contact op via 0541 72 88 60 of info@maph.nl