Cocktail workshop

Cocktail workshop

Cocktails shaken

De perfecte cocktail maken? Volg dan de workshop cocktails maken! Want cocktails maken, dat is toch net even andere koek. Ken je die gave bartenders die, met allerlei flitsende bewegingen en vliegende flessen jouw cocktail klaarmaken?

Het samenstellen van een drankje verandert in een spectaculaire performance en wordt daarmee een lust voor het oog. Deze techniek wordt ook wel ‘flairtending’ genoemd. Tijdens onze cocktail workshop toveren wij jou om tot zo’n gave bartender.

De workshop cocktails shaken is een heerlijke teamactiviteit waarbij we starten bij de basis. Zo leer je in beginsel alles over de bereiding van de perfecte Mojito. Onze eigen flairtender helpt jullie hierbij op weg. Scherven brengen geluk en het is helemaal niet erg als er ergens een glas sneuvelt tijdens de oefeningen.

Uiteindelijk maak je straks niet alleen een heerlijke cocktail, maar maak je ook de blits bij het klaarmaken van de cocktail. Wij zorgen voor een prachtige baromgeving die van alle gemakken is voorzien, op elke mogelijke locatie! Last but not least: De cocktails mag je zelf beoordelen op smaak.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor het volgen van deze gave cocktail workshop?

MAPH Factor          

Wat is de MAPH Factor?

Neem direct contact op via 0541 72 88 60 of info@maph.nl