Cocktail workshop

Cocktail workshop

Cocktails shaken

Wil jij leren hoe je de perfecte cocktail shaked? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Want cocktails maken, dat is toch net even andere koek. Ken je die gave bartenders die, met allerlei flitsende bewegingen en vliegende flessen jouw cocktail klaarmaken?

Het samenstellen van een drankje verandert in een spectaculaire performance en is een lust voor het oog. Deze techniek wordt ook wel ‘flairtending’ genoemd. Tijdens onze cocktail workshop toveren wij jou om tot zo’n gave bartender.

De workshop cocktails shaken is een heerlijke teamactiviteit waarbij we starten bij de basis. Zo leer je in beginsel alles over de bereiding van de perfecte Mojito. Onze eigen flairtender helpt jullie hierbij op weg. Scherven brengen geluk en het is helemaal niet erg als er ergens een glas sneuvelt tijdens de oefeningen.

Uiteindelijk maak je straks niet alleen een heerlijke cocktail, maar maak je ook de blits bij het klaarmaken van de cocktail. Wij zorgen voor een prachtige baromgeving die van alle gemakken is voorzien, op elke mogelijke locatie! Last but not least: De cocktails mag je zelf beoordelen op smaak.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor deze gave cocktail workshop?

MAPH Factor          

Wat is de MAPH Factor?

Eline Oude Geerdink Eline helpt je graag verder!

Neem direct contact op via 0541 72 88 60 of info@maph.nl