Digitale graffiti

Digitale graffiti

Digitale graffiti

Dit is graffitispuiten zonder verfluchtjes en verfspatten op je kleding. Wel de lusten, niet de lasten! Jullie gaan aan het werk met een echte spuitbus die, door middel van infrarood, is verbonden met een groot scherm. Dit moderne snufje biedt een breed scala aan creatieve mogelijkheden. Zo is deze digitale graffiti wall ontwikkeld om uw gasten tijdens evenementen, beurzen en feesten op een creatieve en originele manier te vermaken.

Met een enorme keuze aan silhouetten, kleuren en achtergronden, maak je al snel een uniek en imposant digitaal kunstwerk. Graffitispuiten was nog nooit zo makkelijk. Je hoeft absoluut geen ervaren tagzetter te zijn om hier wat moois van te maken. De digitale graffiti wall is van alle markten thuis, zo is het mogelijk om een eigen huisstijl, product of logo aan de templates toe te voegen.

Deze activiteit is bij uitstek geschikt voor binnen-evenementen, en is een toffe aanvulling voor jullie feestavond of borrel. De kunstwerken worden na afloop per mail gestuurd zodat er nog lang van nagenoten kan worden.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

MAPH Factor          

Wat is de MAPH Factor?

Neem direct contact op via 0541 72 88 60 of info@maph.nl