Drone workshop

Drone workshop

Volg de workshop drone vliegen

Droomde jij er vroeger van om piloot te worden? Met de drone workshop zetten we samen een stap in de juiste richting om die droom waar te maken! We zien drones tegenwoordig steeds vaker in het luchtruim voorbijkomen, zelfs op de meest afgelegen bedrijventerreinen.

Samen leren drone vliegen is ideaal als onderdeel van een personeelsfeest, ter onderbreking van de dagelijkse werkzaamheden of om het teamgevoel te versterken.

Zelf een drone besturen

Je hebt vast wel eens een drone zien vliegen, maar hoe tof is het om er zelf een te besturen? Wees gerust, daar gaan we je bij helpen. Het besturen van een drone vergt enige oefening, maar onder het toeziend oog van onze instructeur leer je het snel. Voor je het weet kun je diverse hindernissen ontwijken en manoeuvreer je de drone met gemak door een hoepel. Ga met elkaar de uitdaging aan en word een echte drone piloot.

Van theorie naar de praktijk

Tijdens deze drone workshop wisselen we theorie en praktijk met elkaar af. Onze instructeur leert jullie alle ins en outs van het drone vliegen en we laten verschillende modellen zien. Van mini tot mega drone, we nemen ze allemaal mee! Als afsluiter sturen we onze grootste drone de lucht in voor een gave groepsfoto. De foto sturen we je achteraf toe, zodat je een fijn aandenken hebt aan een geweldige dag.

Benieuwd naar onze unieke drone workshop?

MAPH Factor          

Wat is de MAPH Factor?

Neem direct contact op via 0541 72 88 60 of info@maph.nl