Graffiti workshop

Graffiti workshop

Graffiti Workshop

Iedereen komt wel eens in aanraking met graffiti. Er zijn echter maar weinig mensen die ook zelf met spuitbussen in de weer zijn geweest. Tijdens onze graffiti workshop leer je alles over deze super toffe kunstvorm en halen we in iedereen een ware Picasso naar boven! Zodra je een spuitbus in je handen hebt en jouw eerste lijn graffiti op de plaat staat begint het.

Over de workshop

Tijdens deze workshop leer je alle basistechnieken van het graffiti spuiten en krijg je handige tips. Direct na de uitleg ga je zelf aan de slag. Hijs jezelf in een overall en maak je eigen kunstwerk voor thuis, of werk samen met collega’s aan een prachtig kunstwerk voor op kantoor.

De graffiti workshop wordt vaak gebruikt als een vorm van teambuilding. Je werkt dan met twee of meer personen aan een schets en werkt deze uit op een plaat. Een andere mogelijkheid is samen te werken aan een groot drieluik. Dit is een ideale gelegenheid om creativiteit en samenwerking samen te brengen in jouw team van collega’s of vrienden. Laat jij je creativiteit schitteren, ga je voor iets abstracts, of schrijf je liever je naam in vette letters? Je leert het allemaal bij onze workshop graffiti.

Kijk hieronder voor een sfeerimpressie van de MAPH graffiti workshop of neem direct contact met ons op.

MAPH Factor          

Wat is de MAPH Factor?

Anne Willemsen Mogelijkheden bespreken? Bel Anne!

Neem direct contact op via 0541 72 88 60 of info@maph.nl