Graffiti workshop

Graffiti workshop

Graffiti Workshop

Iedereen komt wel eens in aanraking met graffiti. Er zijn echter maar weinig mensen die ook zelf met spuitbussen in de weer zijn geweest. Tijdens onze graffiti workshop leer je alles over deze super toffe kunstvorm en halen we in iedereen een ware Picasso naar boven! Zodra je een spuitbus in je handen hebt en jouw eerste lijn graffiti op de plaat staat begint de pret.

Over de workshop

De graffiti workshop is hét voorbeeld van een creatief bedrijfsuitje. Tijdens deze workshop leer je alle basistechnieken van het graffiti spuiten en krijg je handige tips.

Direct na de uitleg ga je zelf aan de slag met de spuitbus. Hijs jezelf in een overall en maak je eigen graffiti kunstwerk voor thuis, of werk samen met collega’s aan een prachtig kunstwerk voor op kantoor. Zo heb je altijd een vorm van inspiratie in de buurt, in de vorm van jouw graffiti kunstwerk.

Graffiti als teambuilding

De graffiti workshop is ideaal als een vorm van teambuilding. Je werkt dan met twee of meer personen aan een schets en werkt deze uit op een plaat. Vul elkaar op de juiste momenten aan en ontwikkel je vaardigheden op het gebied van teambuilding door samen graffiti te spuiten. Je kunt er ook voor kiezen om samen te werken aan een groot drieluik, geschikt voor meerdere personen.

De graffiti workshop is een ideale gelegenheid om creativiteit en samenwerking samen te brengen in jouw team van collega’s of vrienden. Laat jij je creativiteit schitteren, ga je voor iets abstracts, of schrijf je liever je naam in vette letters? Je leert het allemaal bij onze workshop graffiti.

Kijk hieronder voor een impressie van de MAPH graffiti workshop of neem direct contact op.

MAPH Factor          

Wat is de MAPH Factor?

Neem direct contact op via 0541 72 88 60 of info@maph.nl