Workshop schilderen

Workshop schilderen

Workshop schilderen

Ontdek jouw creatieve kant tijdens de workshop schilderen! Zet het witte doek op een ezel, pak een potlood en schets fijntjes het ontwerp op het doek. Vervolgens doop je het penseel in één van de vele kleuren verf op het palet. Tijd om jouw fantasie vorm te geven en vervolgens met de mooiste kleuren aan te vullen. Het beeld dat je in je hoofd hebt, komt met jouw schilderkunst tot leven op het doek!

Breng je artistieke kant tot leven

Tijdens onze schilder workshop is het mogelijk om zowel alleen of in een groep aan een schilderij te werken.
Werk je alleen aan jouw eigen schilderij, dan heb je als voordeel dat je het helemaal op jouw manier kunt vormgeven. Een gezamenlijk kunstwerk daarentegen, gemaakt met het hele team, is een prachtige herinnering voor in de woonkamer of op kantoor.

Je hebt bij deze workshop uit verschillende thema’s kiezen. Zo kun je ervoor kiezen een groepsportret te schilderen, maar ook een schilderij van je collega of van je huisdier behoort tot de mogelijkheden.

Combineer creativiteit met ontspanning

Schilderen is een ontspannen activiteit voor iedereen; een ervaring waar samenwerking, creativiteit en ontspanning samenkomen. De kunstwerken mogen naderhand natuurlijk gewoon worden meegenomen, zodat iedereen een fijn aandenken heeft aan een inspirerende dag.

Benieuwd naar onze workshop schilderen?

MAPH Factor          

Wat is de MAPH Factor?

Neem direct contact op via 0541 72 88 60 of info@maph.nl