Yoga experience

Yoga experience

Yoga workshop

Toe aan wat ontspanning op de werkvloer of tijdens jullie evenement? Geef je energie een boost door mee te doen aan onze yoga workshop! De yoga workshop is ideaal als break tijdens lange vergadersessies of trainingen, waarbij je concentratie je soms snel in de steek laat. Neem deel aan een van onze yoga sessies, ontsnap aan de hectiek en kom even helemaal tot jezelf.

Kom tot jezelf

In deze workshop yoga leren jullie de Hatha yoga techniek. Dit is een ontspannende vorm van yoga waarbij je verschillende lichaamshoudingen moet aannemen en oefent met ademhalingstechnieken. Het doel hierachter is beheersing over geest en lichaam. Deze oefeningen helpen je om echt tot rust te komen.

Yoga als vorm van teambuilding

Door samen met je collega’s deze verschillende poses aan te nemen ontstaat er een unieke verbinding. Een verbinding die niemand jullie meer afneemt. Daarom is de yoga workshop dé uitgelezen workshop voor teambuilding. Laat je meenemen door deze geweldige ervaring en ontdek wat yoga voor jullie kan betekenen. Alles wordt tot in de puntjes voor jullie verzorgd, van locatie tot yoga-matje. Ontspan en relax, wij nemen je mee in de wereld van de Hatha yoga.

Benieuwd naar onze yoga workshop?

MAPH Factor          

Wat is de MAPH Factor?

Neem direct contact op via 0541 72 88 60 of info@maph.nl