Workshop zandsculpturen

Workshop zandsculpturen

Zandsculpturen bouwen

Ben jij niet bang om met je handen in het zand te gaan en ben je toe aan een ontspannende activiteit? Dan hebben wij de workshop zandsculpturen maken voor je in de aanbieding. Iedereen heeft vroeger op het strand wel eens een zandkasteel gebouwd, maar helaas blijft het daar ook meestal bij. Wij gaan een stapje verder.

Met de hulp van onze instructeur bouwen jij en je collega’s de mooiste kunstwerken van zand. Gelukkig hoef je niet alleen je handen te gebruiken. Wij zorgen voor voldoende tools om jou te helpen je eigen kunstwerk te ontwerpen!

Zandsculpturen bouwen is een uitstekende workshop waarbij je, verdeeld in teams, het meest imposante kunstwerk gaat bouwen. Tijdens deze workshop kom je er bijvoorbeeld achter wie van je collega’s nu die geboren leider is, of wie juist ontzettend creatief is. Voor het zandsculpturen maken hoeven we gelukkig niet per se uit te wijken naar het strand; bij jou voor de deur is ook een mogelijkheid! Creëer zo je eigen eyecatcher voor de deur en laat iedereen zien wat je hebt geleerd!

Neem hieronder contact op om de mogelijkheden te bespreken.

MAPH Factor          

Wat is de MAPH Factor?

Neem direct contact op via 0541 72 88 60 of info@maph.nl