Helikoptervlucht en Helikopterdropping

Helikoptervlucht en Helikopterdropping

Helikopter dropping

De helikopter scheert over en zal voor grote verbazing zorgen als deze landt op het grasveldje naast de groep. Is die voor ons? Jazeker! De Helikopter Dropping van MAPH is gegarandeerd een spannende ervaring met een heerlijk verrassingselement. Instappen maar!

Ervaar zelf een helikoptervlucht

Aan boord ervaar je de sensatie van een helikoptervlucht; met het luide gebrul van de rotoren stijg je op en wordt de wereld kleiner en kleiner. Geniet van de omgeving vanaf spectaculaire hoogte, en ervaar zelf wat het is om piloot te zijn.

De helikoptervlucht wordt, uiteraard, afgesloten met de landing. Zonder landing zou het namelijk geen dropping zijn. Op de landingsplek bieden wij een ruime mogelijkheid aan verrassende activiteiten.

Een uitje met verrassingselement

Deze vlucht is het ideale startschot van elk uitje vanwege het verrassingselement en het feit dat de adrenaline je door de aderen zal gieren. Een helikopter dropping maak je immers niet iedere dag mee..

Wat we hierna gaan doen is aan jou! Ook zijn er allerlei manieren om de terugreis met een ander imposant voertuig te volbrengen. Je wordt helaas niet door de helikopter thuisgebracht.

Zelf een helikopter dropping meemaken?

MAPH Factor          

Wat is de MAPH Factor?

Neem direct contact op via 06 444 33 228 of info@mansevents.nl