Haka workshop

Haka workshop

Haka workshop

Ken je de wilde kreten, woeste gebaren en gekke bekken van het rugbyteam de All Blacks, voorafgaand aan elke wedstrijd? Deze dans wordt de Haka genoemd, een unieke dans die jij kunt leren door deel te nemen aan onze Haka Workshop.

De Haka is een traditionele dans van de Maori-stam uit Nieuw Zeeland. Deze rituele dans wordt ook uitgevoerd bij het verwelkomen van gasten en bij festiviteiten. Het mooie is dat je hiervoor niet helemaal naar Nieuw Zeeland hoeft te reizen. Wij maken de Haka dans mogelijk bij jou in de buurt, in het mooie Nederland.

Met de Haka Workshop ga je voor een activiteit die een onvergetelijke indruk achterlaat bij je team. Het is zelfs mogelijk om een eigen Haka dans samen te stellen. Of het nou is om het groepsgevoel te versterken, de opening van een nieuw bedrijfspand te vieren of als kick off van een evenement, met de Haka workshop maak je een onuitwisbare indruk. Wij veranderen jou en je team in intimiderende Maori-krijgers!

Kijk hieronder voor een sfeerimpressie van onze Haka Workshops, of neem contact met ons op om direct de mogelijkheden te bespreken.

MAPH Factor          

Wat is de MAPH Factor?

Neem direct contact op via 06 444 33 228 of info@mansevents.nl