Kookworkshop

Kookworkshop

Kookworkshop

Schuilt er een chef in jou? Je komt er achter tijdens de kookworkshops van MAPH. Ons enthousiaste team van koks en chefs nodigt jullie uit voor een ‘kijkje in onze keuken’. Deze avond draait het om lekker eten, bijkletsen onder het genot van een drankje én het leren bereiden van de lekkerste gerechten. Onder begeleiding van onze koks gaan jullie tijdens deze workshop koken met duidelijke recepturen aan de slag en bereiden een heerlijk drie- of viergangenmenu, om deze vervolgens gezamenlijk te nuttigen onder het genot van een bijpassend drankje.

Onze kookworkshops zijn te volgen voor iedereen, ongeacht ervaring en kennis in de keuken. Of je nou nog niet zo wegwijs bent in de keuken of dat je al meer ervaring hebt in het bereiden van verschillende gerechten, we hebben uitdagende recepten voor jullie klaarliggen om direct mee aan de slag te gaan. Onder begeleiding van onze koks maken we van jou een echte chef de cuisine!

We schenken tijdens deze workshop de lekkerste wijnen en gaan ook aan de slag met wijn- spijscombinaties. Kook jij voortaan thuis ook de sterren van de hemel?

MAPH Factor          

Wat is de MAPH Factor?

Neem direct contact op via 0541 72 88 60 of info@maph.nl