Kerst- nieuwsjaars event

Kerst- nieuwsjaars event

De pepernoten liggen in de winkel en bedrijven maken alweer plannen voor de feestdagen. December komt steeds naderbij, voor je het weet is het weer zover. Wil jij je Kerst- of Oud en Nieuwfeest onvergetelijk maken en je personeel belonen voor al het harde werk? Mooi, dan sluiten onze wensen naadloos bij elkaar aan!

MAPH kan bijvoorbeeld elke locatie omtoveren tot een heus winterwonderland met vuurkorven, de Kerstman en nepsneeuw! Wij laten helemaal niks aan het toeval over en verzorgen de aankleding, entertainment, accommodatie, techniek en catering. Het enige dat jij hoeft te doen is genieten, genieten van een feestelijk spektakel dat tot in de puntjes strak is georganiseerd. Voor ons is niks te gek; wil jij die ene toffe DJ boeken? Geen probleem! Een winterse barbecue? Doen we! Originele Kerstpakketten op een spetterende wijze uitdelen aan het team? Doen we! Een knusse Kerstmarkt met glühwein? Prima!
De mogelijkheden zijn eindeloos. Jouw fantasie is de limiet! Dit soort amusante afsluiters van het jaar verhogen het saamhorigheidsgevoel binnen de organisatie en zijn – natuurlijk – ook gewoon ontzettend tof en gezellig.

Meer informatie over de mogelijkheden tijdens de winterperiode? Check dan onze populairste arrangementen hieronder! Toch iets anders in het hoofd? Dat klinkt als een puike uitdaging. Neem contact met ons op. Wij denken graag met je mee!

MAPH Factor          

Wat is de MAPH Factor?


Kerst- of nieuwjaarsfeest

Klaar voor een epische afsluiter van het jaar of een knallende start?  Deze avond is er geen hoogstaande cultuur maar een schaamteloos feestavontuur!

Je wordt buiten ontvangen in een winters landschap compleet met kerstbomen, skiliften, ijsberen, vuurkorven en een lading nepsneeuw. Na een barre tocht over de rode loper, kom je aan in de warme aprés-ski hut. Hier kunnen de magen worden gevuld met allerlei winterse versnaperingen en culinaire sensaties. Op het feest kunnen verschillende area’s worden ingedeeld en het entertainment kan volledig naar wens ingericht worden! Één ding is zeker, het dak gaat eraf! 

De avond bast uit elkaar van alle smakelijke lekkernijen, bizarre danspasjes, nostalgische meezingers, spectaculaire artiesten en ‘enkele’ alcoholische drankjes.

Kerstmarkt

Maak de afsluiting van het jaar onvergetelijk en haal de Kerstmarkt naar je toe!

Wat zijn ze leuk he? Die typisch Duitse kerstmarkten met fraaie kraampjes, allerlei lekkernijen, mooie lichtjes en winterse sferen. Een vrolijk welkom van de Kerstman, vuurkorven en midwinterhoornblazers maakten de winterse ervaring compleet. Op een Kerstmarkt valt voor iedereen iets te beleven en het is een geweldige manier om samen de feestdagen te vieren. Ook het uitdelen van de Kerstpakketten veranderen wij in een magische ervaring. In de houten kraampjes van de kerstmarkt kan iedereen zijn eigen kerstpakket samenstellen onder het genot van warme chocolademelk of gluhwein. Wij regelen de verschillende leveranciers met de leukste artikelen (uit jullie eigen klantenbestand of lokale ondernemers).

 MAPH zorgt voor een Witte Kerst, zelfs als er geen sneeuw ligt!

Neem direct contact op via 0541 72 88 60 of info@maph.nl