Kerstfeest Topicus

Kerstfeest Topicus

Het personeel van Topicus kon haar borst natmaken voor een epische afsluiter van het jaar. Een volledig getransformeerde schouwburg vormde het decor van dit foute Walhalla van vertier. Vanavond geen hoogstaande cultuur maar een schaamteloos feestavontuur!

De bende van foute ellende begon al direct bij aanvang. Het personeel werd buiten ontvangen in een winters landschap compleet met kerstbomen, skiliften, ijsberen, vuurkorven en een lading nepsneeuw. Na een barre tocht over de rode loper, kwamen ze aan in de warme aprés-ski hut. Hier konden de magen worden gevuld met allerlei winterse versnaperingen en culinaire sensaties.

Nadat bodem was gelegd, begon het programma pas echt. De remmen konden los na de jaarlijkse presentatie van de directie. Skileraar ‘Der Rudi’ trapte de avond af en zette daarmee direct de toon. Op het podium ontstond een imposante polonaise die al snel de hele zaal vulde.

Het feest ging verder in drie area’s; de skihut, de huiskamer en natuurlijk de bandzaal. De aankleding zorgde overal voor een geweldige sfeer die het kerstgevoel direct overbracht op de gasten. En het entertainment? Dat zat wel snor! Het dak ging eraf tijdens de spetterende optredens van Jennie Lena, Miss Montreal, Memphis Maniacs en het Foute Uur van Q-Music. Deze bizarre roetsjbaan van slechte smaak kwam pas in de late uurtjes weer tot stilstand.

De avond barste uit zijn voegen van alle smakelijke lekkernijen, bizarre danspasjes, nostalgische meezingers, spectaculaire artiesten en ‘enkele’ alcoholische drankjes. Het was een feest van groot formaat waar nog lang over zal worden nagepraat.

  • Opdrachtgever Topicus
  • Gelegenheid Eindejaarsfeest
  • Type beleving besloten beleving
  • Deelnemers 900
  • Locatie Schouwburg Deventer

Video

Neem direct contact op via 0541 72 88 60 of info@maph.nl