Ons aanbod

Ons aanbod

Van verrassende incentives tot aan compleet verzorgde bedrijfsfestivals.

We starten een project altijd met een oriënterend gesprek om kennis te maken en jullie wensen te inventariseren. De gewenste doelstellingen van jouw event nemen wij als huiswerk mee naar ons kantoor.  Uiteindelijk wordt deze aanvraag voorzien van een MAPH-saus die wordt samengesteld door de wensen van jou en de expertise van ons. Nadat wij ons plan af hebben, kunnen wij dit presenteren indien gewenst in een 3D beleving zodat je een goed beeld krijgt van de mogelijkheden en de sfeer. Het resultaat is een happening waar je je vingers bij af zult likken. Beloofd!

Bij MAPH sta jij met je wensen natuurlijk centraal. Of het nou de beleving is van je klanten, of de beleving van je werknemers. Wij zorgen er op alle aspecten voor dat jouw evenement een bijzondere ervaring wordt. Hoe wil je dat je gasten het evenement ervaren? Wij gaan het gesprek met je aan, om in kaart te brengen wat je belangrijk vindt voor jouw eigen evenement.
Staat het eten en drinken centraal binnen jouw belevingsconcept? Vind je de muziek of de decoratie het belangrijkste, of juist het randentertainment met activiteiten?

Onze ervaren regisseurs laten hun creativiteit los op jouw unieke wensen zodat er een uniek belevingsconcept uitkomt, volledig aansluitend op jouw vraag.

Wij nemen je mee aan de hand. MAPH organiseert, faciliteert en coördineert van begin tot eind jouw project. Jouw ambitie en doelstelling staan hierin centraal! Wij zorgen ervoor dat je verwachtingen ruimschoots zullen worden overtroffen.

 

Neem direct contact op via 0541 72 88 60 of info@maph.nl