Bedrijfsfestival

Bedrijfsfestival

Een onvergetelijk bedrijfsfestival organiseren

Een MAPH-bedrijfsfestival is gegarandeerd een originele en spetterende beleving. Zet je personeel in het zonnetje, vier een jubileum op een onvergetelijke wijze en laat een verpletterende indruk achter met dit geweldige evenement. Festivals zijn een uniek evenement vanwege de ongedwongen sfeer en de complete beleving. Het is een spectaculaire ervaring voor lekkerbekken, muziekgekken, waaghalzen, feestvarkens en levensgenieters.

Hoe ziet een bedrijfsfestival eruit?

Hoe het festival eruit gaat zien? Dat is aan jou, niets is ons te gek. MAPH realiseert bedrijfsfestivals op elke plek, zowel overdekt als in de open lucht. Wij toveren elke locatie om tot een prachtig festivalterrein dat voldoet aan al jullie wensen. Natuurlijk voeren we de huisstijl van het bedrijf hierin volledig door en zorgen we voor de juiste sfeer. De concrete invulling van het festival en inrichting van het terrein doen we in overleg met jou. MAPH verzorgt het hele programma, boekt de beste artiesten en zorgt voor het juiste entertainment. Ook zaken als techniek, op- en afbouw, horeca en communicatie nemen wij voor onze rekening.

Waarom MAPH?

We hebben ruime ervaring met het organiseren van op maat gemaakte bedrijfsfestivals. Zo hebben we Cogas geholpen haar personeel een tintelende wereldreis te laten beleven en organiseerde Hoogvliet zijn eigen variant op de Zwarte Cross.

Bekijk hieronder meer over onze klanten, of neem direct contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Neem direct contact op via 0541 72 88 60 of info@maph.nl