Bedrijfsjubileum

Bedrijfsjubileum

Een jubileumfeest organiseren

Een bedrijfsjubileum is een mijlpaal die gevierd mag worden. Een uniek moment in het bestaan van jouw bedrijf,
en de perfecte gelegenheid voor een onvergetelijk feest samen met collega’s, leveranciers of relaties.

Of je nu een jubileum organiseert voor het 10, 25 of misschien wel 50 jarig bestaan van jouw bedrijf, het moet een beleving worden om nooit te vergeten. De afgelopen jaren hebben wij evenementen verzorgd voor 50 gasten maar ook voor 7000 man op een jubileumfeest, niets is ons te gek.

Een bedrijfsjubileum op maat

Een bedrijfsjubileum is een mooie gelegenheid om terug te kijken naar de hoogtepunten van de afgelopen tijd. Zo is het jubileum een mooie gelegenheid om de laatste ontwikkelingen en nieuwtjes te delen. Ook kun je de werknemer van het jaar in het zonnetje zetten en het team op een mooie wijze bedanken voor hun inzet.

Bij de organisatie van jouw jubileum komen verschillende zaken om de hoek kijken. Uiteraard wil je niets over het hoofd zien, een bedrijfsjubileum vier je immers niet iedere dag.

Om je alvast op weg te helpen beschrijven we hieronder twee suggesties voor een onvergetelijk bedrijfsjubileum:

  • Een onvergetelijk jubileumfeest
  • Een unieke jubileumreis

Een onvergetelijk jubileumfeest

Een jubileumfeest is meer dan alleen een DJ, een dansvloer en een drankje. De beste muziek, een prachtige aankleding en bovenal een unieke beleving, zijn stuk voor stuk onmisbare ingrediënten bij een jubileum. Samen maken we van jouw bedrijfsjubileum een onvergetelijk feest en toveren we ieder bedrijfspand, circustent, feesttent of externe zaal om tot een walhalla van vertier.

Een unieke jubileumreis

Een jubileumreis is vooral geschikt voor de avonturiers en reizigers.
Ga samen met een groep collega’s op reis richting een prachtige stad naar jullie keuze. Loop door de zonovergoten straten en geniet van de unieke, stadse sfeer. De hele reis is voor jullie georganiseerd.

Beleef het met MAPH

Een jubileumfeest kun je goed gebruiken als gelegenheid om je netwerk uit te nodigen en op een andere manier kennis te laten maken met het hele team. Dit draagt bij aan een betere relatie en verstandhouding tussen jouw collega’s onderling, maar ook met je netwerk.

Daarnaast kun je van de gelegenheid gebruik maken om je bedrijf eens op een andere manier onder de aandacht te brengen bij je relaties. Denk bijvoorbeeld aan een unieke actie ter gelegenheid van het bedrijfsjubileum, de introductie van een nieuwe huisstijl of speciale klantdagen.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem direct contact op via 0541 72 88 60 of info@maph.nl