Personeelsreizen

Personeelsreizen

Personeelsreizen

Bij het organiseren van een personeelsreis komt nogal wat kijken. Zo is vooronderzoek nodig, moeten er hotels geboekt worden, tickets op orde gemaakt worden, heen- en terug vervoer geregeld worden, een programma samengesteld zijn en natuurlijk moeten de maagjes  gevuld worden. Bereid je voor op stapels bonnetjes, allerlei telefoontjes en een lading organisatorisch geregel op de reis zelf. Dat laat je vanzelfsprekend liever aan een ander over.

We ontzorgen je volledig

Dat is waar wij om de hoek komen kijken. Wij krijgen er energie van om jou het organiseren van de personeelsreis uit handen te nemen en orde te scheppen waar chaos heerst. Voor de administratie ook fijn, omdat er één overzichtelijke slotfactuur, waarin alle facetten van de reis zijn inbegrepen, zal worden samengesteld.

MAPH zorgt gegarandeerd voor unieke personeelsreizen waar iedereen naar hartenlust kan genieten van een geweldige tijd samen, en dat voor een aantrekkelijke prijs. Onze locaties zijn zorgvuldig geselecteerd, en desgewenst dichter bij huis dan je zult denken.

Personeelsreizen op maat

Bij MAPH geloven we niet in rigide reisschema’s, die zonder enige vorm van discussie vast staan. Het is immers jouw beleving en niet die van ons. We zien jullie personeelsreis als een persoonlijke toren waarbij jij zelf de bouwstenen bepaalt. Toch kan je van ons uitgebreide service verwachten. Het programma is volledig naar wens samen te stellen. Zo werken we toe naar een personeelsreis op maat.

Denk aan een personeelsreizen met onder andere:

  • Professionele reisbegeleiding
  • Hotelovernachting
  • Keuze-activiteiten
  • Vervoer
  • Ontbijt
  • Lunch
  • Diner

Enthousiast?

Hieronder vind je een overzicht van enkele van onze populairste personeelsreizen. Beleef met je collega’s een personeelsreis om nooit te vergeten!

Neem direct contact op via 0541 72 88 60 of info@maph.nl