CLUB MAPH

CLUB MAPH

Bij MAPH zijn we trots op de vele duurzame relaties die wij onderhouden met onze klanten. Om deze steeds terugkerende klanten te bedanken voor hun loyaliteit is Club MAPH in het leven geroepen.

Het lidmaatschap
Als lid van Club MAPH profiteer je van een paar leuke extra’s. Zo neem je deel aan ons loyaliteitsprogramma waarbij wij je spaarpot vullen. Over de omzet die je in één kalenderjaar bij ons en onze partners boekt spaar je namelijk 3%. Het gespaarde bedrag kun je binnen 2 jaar besteden voor nieuwe events en/of catering!

Wij mogen met Club MAPH ook een hoop tickets naar diverse festivals weggeven. Daarnaast hebben we gedurende het jaar mooie kortingskaarten voor diverse publieksevenementen door heel Nederland.

Als lid van Club MAPH ontvang je ook nog eens twee toegangskaarten voor de jaarlijkse Club MAPH dag!

 

Kom er nu bij!
Club MAPH is geen exclusieve club waar je met geen mogelijkheid naar binnenkomt. Sterker nog, er zijn maar 2 dingen die je hoeft te doen om van de voordelen van Club MAPH te kunnen genieten.
De eerste is snel geregeld, dat is een kwestie van het contactformulier invullen. Je hoort dan nog van ons!
Het tweede ding is het leukst om te doen: zoveel mogelijk events boeken bij MAPH of één van haar partners workshoppen.nl, Phoodies en De Roomfabriek!

Laten we de voordelen van Club MAPH nog eens op een rijtje zetten:

  • Lucratieve spaaractie
  • Kans op gratis tickets naar festival
  • Korting op toegangskaarten evenementen
  • Club MAPH Dag

Vul hier het contactformulier in en we sturen je zo spoedig mogelijk een reactie!


Schrijf je nu in voor Club MAPH

Neem direct contact op via 0541 72 88 60 of info@maph.nl