De Roomfabriek

De Roomfabriek

MAPH beschikt over een groot locatiebestand waar doorgaans veel gebruik van wordt gemaakt. Heb jij een top locatie voor een gezellig feestje of een toffe workshop? Wij nemen je graag op in ons locatiebestand. Voor vragen of informatie mag je ons gerust benaderen via telefoon of e-mail. Contact

Waar wij graag kleine evenementen verzorgen is locatie, De Roomfabriek. De Roomfabriek is gelegen in Oldenzaal waar een breed aanbod workshops wordt aangeboden, ook wel de workshoppenfabriek van Twente genoemd!


De Roomfabriek

De Roomfabriek is gevestigd in Oldenzaal waar vroeger de roomfabriek van Friesland Campina was gevestigd. Het pand heeft een flinke metamorfose ondergaan en beschikt nu over verschillende kantoor- en workshopruimtes, een restaurant, een vergaderzaal, een professionele keuken en vanaf begin 2020 een supergave escaperoom.

Het pand ligt dicht bij de snelweg en is zo makkelijk te bereiken. Je kunt ook met het openbaar vervoer naar De Roomfabriek komen, de bus stopt voor onze deur! Daarnaast zijn er voldoende (gratis) parkeerplekken voor onze deur aanwezig.

 

Neem direct contact op via 0541 72 88 60 of info@maph.nl