MAPH Factor

MAPH Factor

Wat is de MAPH-factor?

De MAPH-factor is de basis van onze dienstverlening. Als wij een webwinkel waren geweest, dan waren dit de vier producten die wij in het assortiment hadden. De MAPH-factor is een progressieve schaal die loopt van 2 tot en met 5; hoe hoger de factor, des te meer van onze instrumenten er op jouw project zullen worden toegepast. Onze MAPH’e gereedschapskist bestaat uit vijf tools: activiteiten, begeleiding, coördinatie, inspiratie en faciliteiten.

Welke factor past bij mijn beleving?

Hartstikke leuk die vijf instrumenten natuurlijk, maar hoe passen jullie die precies toe in jullie vier producten want ik begrijp er nog steeds weinig van! Nou, dat gaan we dus nu uitleggen.

Factor 2: Evenement-inspiratie

Toegepaste tools: begeleiding, inspiratie

MAPH kan nieuwe unieke concepten voor je bedenken of een bestaande verrijken met de MAPH-factor. We hebben jarenlange ervaring met het bedenken van creatieve blauwdrukken en met het organiseren van evenementen. Kortom, wij weten wat mensen blij maakt. Factor 2 is vooral geschikt voor organisatoren van feesten en eigenaren van horecagelegenheden.

Factor 3: Groepsactiviteiten

Toegepaste tools: activiteiten, begeleiding en faciliteiten

Wij verzorgen een aanzienlijk scala aan fijne activiteiten voor uiteenlopende gezelschappen. Deze activiteiten zijn onderverdeeld in leer-, doe-, en demo-activiteiten. Zo wordt elk bedrijfsuitje een ware happening met glunderende gezichten. Factor 3 is vooral geschikt voor bedrijven en grote gezelschappen die een dag erop uit willen of iets gaafs willen leren, doen of ervaren.

Factor 4: Relatieprogramma’s

Toegepaste tools: activiteiten, begeleiding, coördinatie en faciliteiten

Bij het organiseren van een beleving komt nogal wat kijken. Zeker wanneer de beleving is bedoeld voor grote gezelschappen of deze meerdere dagen in beslag neemt. Door ook de coördinatie aan ons uit te besteden, wordt er ongelofelijk veel werk uit handen genomen. Factor 4 is vooral geschikt voor bedrijven die op reis willen of iets spectaculairs te vieren hebben.

Factor 5: Belevingsconcepten

Toegepaste tools: activiteiten, begeleiding, coördinatie, inspiratie en faciliteiten

Het totale pakket van MAPH biedt een mix van alles wat wij in huis hebben. Anders dan bij factor 4, wordt een geheel nieuw idee vanaf het nulpunt verzonnen en door ons uitgevoerd. Het is ons premiumpluspakket, waarin we gegarandeerd een unieke en epische beleving zullen realiseren. Factor 5 is vooral geschikt voor grootschalige evenementen met een besloten of openbaar karakter.

Activiteiten

Hieronder valt de organisatie van de activiteit an sich en de materialen die ervoor nodig zijn om deze activiteit te kunnen realiseren. Deze materialen hebben wij in eigen beheer dus dat lijntje is lekker kort.

Begeleiding

Gedurende het organisatieproces zorgt ons team dat zaken als een tijdlijn en een draaiboek in goed overleg zullen worden samengesteld. Ook krijg je de beschikking over één van onze regisseurs, die fungeert als aanspreekpunt vanuit MAPH.

Coördinatie

Coördinatie gaat feitelijk een stap verder dan begeleiding. Hier worden zaken als de daadwerkelijke uitvoering, opbouw en marketing door ons op een zeer zorgvuldige en professionele manier op maat opgepakt.

Inspiratie

Wij bedenken volledig nieuwe belevingsconcepten of bieden een kapstok bij reeds bestaande evenementen. MAPH is een zeer creatieve sparringspartner en ideeënbedenker die kan adviseren en inspireren wanneer het nodig is.

Faciliteiten

MAPH zorgt ervoor dat de beleving op een locatie kan plaatsvinden die voldoet aan alle wensen met de juiste mensen op de juiste plekken. Denk hierbij aan zaken als gastronomie, horeca, zaalhuur, aankleding, inkoop, vervoer en extern personeel.


Neem direct contact op via 0541 72 88 60 of info@maph.nl