Werkwijze

Werkwijze

Onze MAPH’e werkwijze

Elke beleving is uniek en geen opdrachtgever of evenement is gelijk. Wij geloven niet in rigide programma’s die zonder enige vorm discussie vaststaan. Door ons in de ander te verplaatsen, matchen we jouw behoefte met onze expertise. Het resultaat hiervan is machtig maatwerk; het is immers jouw beleving en niet die van ons. Wij zorgen ervoor dat ieder bedrijfsfeest, opening, personeelsreis of festival een epische ervaring zal worden die elke verwachting overtreft.

Maar hoe dan?

Aan de hand van een inventariserend gesprek, waarin jouw wensen in kaart worden gebracht, adviseren wij welke van onze vier werkwijzen het beste bij het project past. Deze vier werkwijzen worden de MAPH-factors genoemd en gaan van factor 2 door tot factor 5. Elke factor biedt verschillende MAPH’e gereedschappen om jouw ambitie zo voortreffelijk mogelijk te kunnen realiseren.

Onze gereedschapskist

De gereedschappen in onze kist zijn: activiteiten, begeleiding, coördinatie, consulting en faciliteiten. Een combinatie van meerdere tools, zorgt ervoor dat wij elk project tot leven kunnen laten komen. Het nummer van de factor, die op elk project van toepassing is, komt overeen met het aantal instrumenten dat zal worden toegepast. Zo biedt factor 3 bijvoorbeeld activiteiten, begeleiding en faciliteiten. En heb je bij factor 5 de beschikking over onze voltallige toolbox. Meer informatie over onze factors is hier te vinden.

Waarom zou ik voor MAPH kiezen?

Onze werkwijze onderscheidt zich verder in een zestal elementen, zo bieden we één aanspreekpunt in de vorm van een persoonlijke eventregisseur. Daarnaast denken wij vanuit onze expertise altijd met je mee en ontzorgen wij onze opdrachtgevers van A tot Beleving; zo betalen wij alle facturen voor en worden alle kosten op een overzichtelijke slotfactuur gecombineerd.

Daarnaast zorgen wij, met ons fijne netwerk, voor de juiste personen op de juiste plaatsen: van representatieve hospitality tot de beste leveranciers en specialisten. Tot slot hebben wij alle materialen, die nodig zijn om jouw beleving mogelijk te maken, in eigen beheer. Onze loods is een ware snoepwinkel voor iedereen die van leuke evenementen houdt!

Aan de slag!

Deze ingrediënten, gecombineerd met de factor, vormen het skelet van elk project. De invulling hiervan vindt plaats gedurende het proces.

Dit proces is onder te verdelen in vier fases: inventarisatie, begeleiding, coördinatie en evaluatie. Per opdracht wordt bekeken welke handelingen er moeten worden verricht in welke fase. Aan de hand daarvan wordt een projectplan opgesteld met daarin een duidelijke tijdlijn. We stellen ruim van te voren een draaiboek voor tijdens de activiteit samen.

De combinatie van deze tijdlijn en het draaiboek, vormen de rode draad binnen het volledige proces en de uitvoering hiervan. Wij vinden het erg belangrijk om het proces en evenement naderhand te evalueren. Deze laatste fase is van essentieel belang om de kwaliteit van onze dienstverlening te waarborgen. Wij stellen onze slotfactuur dan ook pas op nadat is gebleken dat jij als klant 100% tevreden bent met MAPH.


Neem direct contact op via 0541 72 88 60 of info@maph.nl