Jubileum

Jubileum

6 september 2018.

Beleef een onvergetelijk bedrijfsjubileum

Je bedrijf bestaat! Misschien besta je nog maar net, misschien al jarenlang, maar je bestaat. Naast al die andere mooie bedrijven in Nederland. En als je dan ook nog eens precies 5, 25 of zelfs 100 jaar bestaat dan mag de vlag uit! Daar mag je als jubilaris best trots op zijn. En dat bedrijfsjubileum mag je ook zeker vieren, het is immers een mooie prestatie!

Een mijlpaal

Als je een jubileum hebt te vieren, dan heb je een mijlpaal bereikt. Maar het behalen van een bedrijfsjubileum heb je niet alleen aan je eigen tomeloze inzet te danken. Zonder je collega’s, je goede relatie met je leveranciers en natuurlijk je klanten was het allemaal niet gelukt. Het jubileumfeest is bij uitstek de manier om deze mensen met elkaar te verbinden.

Een jubileum moet gevierd worden

Jouw bedrijfsjubileum vieren kan op verschillende manieren. Natuurlijk kun je iedereen een mailtje sturen en ze hartelijk bedanken voor alles. Maar dan is het nog maar de vraag of je je volgende jubileum haalt. Wellicht al aan een jubileumfeest gedacht? Je succes vieren met je klanten, collega’s of leveranciers: Jouw jubileum verdient niets minder.

Het organiseren van een jubileumfeest is echter andere koek. Dat past lang niet bij iedereen in zijn straatje. Er gaat namelijk behalve tijd, ook een hoop expertise in zitten. Expertise die je waarschijnlijk helemaal niet in huis hebt. Om over tijd nog maar te zwijgen. Maar je jubileum ongemerkt voorbij laten gaan… Dat doe je toch niet?

Verbinding

Natuurlijk doe je dat niet. Vier dat succes! Verbind je klanten met je collega’s en je leveranciers met je managers. Laat zien dat je dankbaar bent, dat je trots bent op je bedrijf. En laat ons je daarbij helpen. Wij nemen jou namelijk graag al het werk uit handen. Daarbij zorgen we voor een complete beleving, voor elke gast.

Eindeloze mogelijkheden

Van het organiseren van een eenvoudig jubileumfeest op je werk voor je klanten tot een heerlijk weekendje weg met je collega’s: het past allemaal in ons straatje. Enerverende activiteiten, uitstekende locaties, professionele begeleiding van begin tot eind en horeca in eigen beheer. We hebben het allemaal voor je klaar staan. Jij staat met je bedrijf voor iedereen klaar, maar nu is het even onze beurt. Wij staan te popelen. Jij ook?

Bel gerust, of laat hier je gegevens achter. We helpen je graag!

Terug naar nieuwsoverzicht.

Deel dit artikel

Neem direct contact op via 0541 72 88 60 of info@maph.nl