MAPH is klaar voor de toekomst

18 oktober 2016.

MAPH is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een grote speler in evenementenland. We organiseren een snel groeiend scala aan uiteenlopende evenementen, hebben tien fantastische collegae in vaste dienst en een bomvolle agenda gevuld met mooie projecten. MAPH groeit als kool en hier zijn we stiekem best wel enorm trots op.

Trots, dat zijn we! Als we terugkijken, zien we dat we met zijn allen een fantastische prestatie hebben neergezet. Na een uitvoerige analyse, is het dan ook tijd om aan de toekomst te denken: MAPH in 2017 is immers niet meer MAPH van 2012. De belangrijkste vraag is: “Hoe maken we MAPH de komende vijf jaar minstens zo succesvol als de afgelopen vijf jaar?” Het antwoord hierop is een vernieuwde bedrijfsstrategie en visie.

Er komen een aantal spannende veranderingen aan, zowel intern als extern. Intern worden de puntjes op de ‘i’ gezet en we zetten de juiste mensen op de juiste plek. Wij streven naar een gedreven team met pientere professionals, die de komende jaren de kar gaan trekken.

Ook extern timmeren we hard aan de weg: met een gemoderniseerde website, kakelverse identiteit, fonkelnieuwe huisstijl en innovatieve communicatiestrategie, wordt MAPH klaargestoomd voor de komende jaren. Jaren waarin we nog meer tot de verbeelding sprekende evenementen op maat zullen aanbieden.

Terug naar nieuwsoverzicht.

Deel dit artikel

Neem direct contact op via 0541 72 88 60 of info@maph.nl