Nieuw hoofdstuk

31 oktober 2016.

In het kader van deze stap voorwaarts nemen wij na vijf jaar afscheid van Michel Sciarone, hij heeft met volle overgave meegeholpen om MAPH groot te maken:

‘Mijn passie ligt in de opbouw van iets nieuws en niet in het managen van het bestaande. De ontwikkeling van MAPH tot een goedlopend evenementenbedrijf, is voor mij de reden om op zoek te gaan naar een nieuwe uitdaging. Ik ben trots op hetgeen dat we samen hebben opgebouwd, een prestatie van formaat waarin iedereen zijn steentje heeft bijgedragen’.

Manfred Geisink staat aan het roer bij de doop van onze vernieuwde visie en strategie, hij wordt onze enige leidinggevende directeur. Omdat hij het anders wel erg druk krijgt, met het opvangen van de werkzaamheden van Michel, is de organisatiestructuur van MAPH aangepast.

Wat verandert er precies? We gaan werken met meerdere projectmanagers die direct onder de directie staan. Voor jou als klant betekent dit dat je één aanspreekpunt krijgt die je, van begin tot eind, door het hele traject van jouw evenement gidst.

Zonder Michel zou MAPH echter nooit het fijne evenementenbureau zijn geworden dat we allemaal kennen. We zijn hem ongelofelijk dankbaar en wensen hem veel succes in de toekomst.

Terug naar nieuwsoverzicht.

Deel dit artikel

Neem direct contact op via 0541 72 88 60 of info@maph.nl